28 Mayıs 2012 10:30

Tutuklu vekillere çözüm görünmüyor

Tutuklu milletvekillerinin durumuna ilişkin siyasi partilerle görüşmeler gerçekleştiren Meclis Başkanı Cemil Çiçek, “Tutuklu vekillere Anayasa ve yasa izin vermiyorsa, çözüm görünmüyor” dedi.Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz ile Meclis’te görüşmesinin ardından gazetecilerin soruları

Tutuklu vekillere çözüm görünmüyor
Paylaş

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz ile Meclis’te görüşmesinin ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Meclis Başkanı Çiçek, tutuklu vekillerle ilgili soruya, “Artık konuşulmadık ne kaldı, bilmiyorum. Muhalefet de Başbakan da gerekli açıklamaları yaptı. Yasalar çerçevesinde yapılacak bir şey yok. Anayasa ve yasa izin vermiyorsa, çözüm görünmüyor” diye konuştu.

BAŞBAKAN NE DİYORSA O!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım da İtalya’da gazetecilere yaptığı açıklamada, “Tutuklu vekiller konusunda Başbakan olması gerekeni söyledi. Yargıyı beğenmeyebiliriz, eleştirebiliriz, ama sanıkları, neyle yargılandıkları belli olan isimleri aday göstermek yargıya meydan okumaktır. Türkiye’nin kurumlarını yok saymaktır. Hükümetle inatlaşmaktır. Parlamentoda yapılacak bir düzenleme yargılamayı ve davaları sulandırmak olur” dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Varto’da yaralanan 2 HPG’li Muş’a sevk edildi

SONRAKİ HABER

Erdoğan dayatmadan söz etti!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...