04 Aralık 2016 11:39

Beşiktaş'ta Dinamo Kiev maçı hazırlıkları başladı

Beşiktaş'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde B grubu 6. ve son maçında Dinamo Kiev ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Paylaş

Beşiktaş'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde B grubu 6. ve son maçında Dinamo Kiev ile deplasmanda salı günü oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla ara vermeden başladı. Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Antrenmana tedavilerine devam edilen Aras Özbiliz, Anderson Talisca ve Caner Erkin katılmadı.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Dünkü maçta oynayan futbolcular salonda rejenarasyon çalışması yaparak antrenmanı tamamladı. Diğer futbolcular ise antrenmana sahada ısınma ve streching çalışması ile başladı. Top kontrolü, pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda kontrol pas ve minik kale maç yapıldı. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maçı ile sona erdi.

Beşiktaş, yarın saat 13.00’te özel uçakla Ukrayna'nın başkenti Kiev'e gidecek ve son çalışmasını maçın oynanacağı statta TSİ 21.00’da yapacak. antrenmandan önce TSİ 20.30’da teknik direktör Şenol Güneş ve bir futbolcu basın toplantısı düzenleyecek. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Gözleri kapalı film izlediler

SONRAKİ HABER

Çöplükte bulunan kesik kadın bacakları sırrını koruyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...