03 Aralık 2016 08:13

Şebnem Ferah şarklarıyla dinleyicileriyle buluştu

Rock müziğinin güçlü sesi Şebnem Ferah, dün gece Zorlu PSM sahnesinde dinleyicileriyle buluştu.

Paylaş

Yeni albüm çalışmalarına başlayan ve müzikal hayatının 20. yılını kutlamaya hazırlanan, rock müziğinin güçlü sesi Şebnem Ferah, dün gece Zorlu PSM sahnesinde unutulmaz bir performansa imza attı. Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği, konserde Şebnem Ferah, Kadın" (1996) albümünden "Od" (2013) albümüne uzanan geniş ve özel repertuarıyla, kendisine eşlik eden 3000 dinleyicisine muhteşem bir konser ziyafeti sundu.

“Hoşgeldiniz. En çok ayaklarınıza sağlık ama kalbinize ve beyninize de sağlık” diyerek hayranlarına teşekkür eden Şebnem Ferah, 3 saat sahnede kaldığı konserine "Ya Hep Ya Hiç", "Kalbim Mezar" ve "Birileri Var" şarkıları ile başladı. Sahne arkasında yer alan ekranlarda, her şarkı için hazırlanan videolar ve ışık tasarımı; müzikal olduğu kadar görsel bir şölenin de yaşanmasını sağladı.

Şebnem Ferah konserinin orta bölümünde, bütün ekip arkadaşları ve Semplice Yaylı Quartet ile birlikte “Benim Adım Orman”, “Değirmenler”, ”Benim Hala Umudum Var”, ‘Bırak Kadının Olayım’, "Gözyaşlarımızın Tadı Aynı",  şarkılarını ve TNK grubunun solisti Caner Karamukluoğlu’nun yazdığı “Yine Yazı Bekleriz”i akustik olarak yorumladı.

Espirileri ve seyircisi ile kurduğu sıcak diyaloglarla konserini benzersiz kılan Şebnem Ferah’ın şarkılarına seyirciler arasında yer alan Fatma Turgut, Harun Tekin, Ogün Sanlısoy, Koray Candemir, Yağmur Sarıgül (manga) eşlik etti. 

Dinleyicisinin yoğun isteği üzerine yeniden sahneye çıkan Ferah, "Eski’ şarkısını sahnede yer alan ekranlarda Türk sanat camiasının müzikten tiyatroya, sinemadan heykele, ölümsüz isimlerinin portreleri eşliğinde seslendirdi.

Şebnem Ferah'a 2 Aralık Zorlu PSM konserinde yıllardır birlikte aynı sahneyi paylaştığı Ozan Tügen (klavyeler), Buket Doran (bas gitar), Metin Türkcan (gitarlar), Aykan İlkan (davul), Ceren Akyıldız(vokal) ve Serdar Barçın(flüt) eşlik etti. (KÜLTÜR SERVİSİ)
 

ÖNCEKİ HABER

BBC, ‘100 Kadın 2016’ yı yayınlamaya başladı

SONRAKİ HABER

İHD: Tutuklanan avukatlar serbest bırakılsın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...