01 Aralık 2016 09:54

Anadolu yakasında trafik çilesi

Anadolu yakasında  D-100 karayolunda trafik durma noktasına geldi.

Paylaş

Anadolu yakasında  D-100 karayolunda trafik durma noktasına geldi. 3 farklı noktada yol çalışması, kaza ve arızalanan bir otomobil nedeniyle oluşan yoğunluk, kazaya  davetiye çıkardı.

AMBULANSLAR İLERLEMEKTE ZORLUK ÇEKİYOR

D-100 karayolunu kullanan ambulanslar ise hastanelere ulaşmak için güçlükle ilerleyebildi. Sirenlerini çalarak ilerlemeye çalışan ambulanslara diğer sürücüler yol vermeye çalıssa da yoğunluk da başarılı olamadı.

Toplu taşıma araçları anayolda yolcu indirerek tehlikeye davetiye çıkardı.Sabah saatlerinden başlayan trafik yan yolların da kilitlenmesine neden oldu. Yolcular ise bariyerleri aşarak yan yola geçmeye çalıştı.

1 KAZA, 1 ARIZALANAN ARAÇ

Yaşanan yoğunluğa bir de trafik kazası ile arızalanan araç eklenince, trafik çileye döndü. Yaşanan trafik kazasında ise sürücüler arasında tartışma çıktı. Göztepe'de bir otomobile çarpan TIR sürücüsü, otomobil sürücüsü ile tartıştı. TIR sürücüsü, Kartal'dan Göztepe'ye kadar 2 saatte geldiğini belirterek isyan etti.

YOL ÇALIŞMASI NEDENİYLE KAPANAN ŞERİT

Kadıköy Göztepe D-100 karayolunda yapımı devam eden üst geçit çalışması nedeniyle bir şeridin  kapalı olması  trafiğin yoğunlaşmasına neden oldu. Bir sürücü, normalde 15 dakika süren yolu 1,5  saatte geçtiğini  söyledi.Yetkililere çağrıda bulunan sürücüler her gün bu trafiği çektiklerini söyleyerek bir an önce çözüm istediler. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Schneider işçileri Günsan için iki saat iş bırakıyor

SONRAKİ HABER

Erdal Tosun son yolculuğuna uğurlandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...