25 Mayıs 2012 11:29

Grevin ardından işçilere destek

DENİZLİLİ kamu emekçileri, grevin ardından sendikalaştıkları için işten atılan DENTAŞ kağıt ve ambalaj fabrikası işçilerini ziyaret etti. Ziyaret sırasında sık sık “İşçi-memur el ele genel greve” sloganları atıldı.Eyleme KESK’e bağlı sendikaların yanı sıra TEKSİF, Çimse-İş ve siyasi parti temsilcileri katı

Grevin ardından işçilere destek
Paylaş

Eyleme KESK’e bağlı sendikaların yanı sıra TEKSİF, Çimse-İş ve siyasi parti temsilcileri katıldı.  Burada konuşan Selüloz-İş Örgütlenme Uzmanı Vedat Köktürk, “Bugün burada sınıf dayanışmasını görüyoruz. Sabah biz kamu emekçilerine desteğe gittik şimdi de kamu emekçileri de bize desteğe geliyor. Biz biliyoruz birleşen ve direnen emekçiler her zaman kazanır, biz de bütün baskılara ve hukuksuzluğa rağmen mücadele edeceğiz” dedi.

Dayanışma için fabrika önüne gelen BES Denizli Şube Başkanı Yusuf Yurdakul, hakların elde edilmesi için dayanışmanın daha da büyütülmesi gerektiğini dile getirdi. İşçi-memur dayanışması için DENTAŞ’ın önüne geldiklerini anlatan Yurdakul, ellerinden gelen tüm desteği sunacakları sözünü verdi. (Denizli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Habab köyünde şenlik var

SONRAKİ HABER

Belirsizlik nedeniyle veliler tedirgin

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...