24 Ekim 2016 05:39

Felç olan gence Galatasaray-Dersimspor daveti

Gazi Mahallesi'nde 'maganda kurşunu' ile felç olan genç Galatasaray-Dersimspor maçına davet edildi.

Paylaş

Galatasaray ile Türkiye Kupası’nda karşılaşacak Dersimspor yöneticileri, Sultangazi’deki Gazi Mahallesi'nde arkadaşları ile yolda yürürken bir 'maganda kurşunu'nun ensesinden omuriliğine isabet etmesi sonucu göğüsten alt tarafı felç olan 18 yaşındaki Ahmet Emre Çavuş’u maça davet etti.

Geçen yıl 2 Ağustos'ta evden ayrıldıktan hemen sonra arkadaşları ile kaldırımda yürürken çevrede ateşlenen bir tabancadan çıkan mermilerden birinin ensesine isabet etmesi sonucu ağır yaralanan lise sınıf öğrencisi Ahmet Emre Çavuş, ağır yaralandı. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaşama döndürülen Çavuş'un omuriliğinin zedelendiği belirlenirken göğüs altından itibaren felç oldu. Tedaviye olumlu yanıt veren, eski sağlığına kavuşabilmesi için Şişli’deki bir özel merkezde fizik tedavi gören Ahmet Emre Çavuş’un yıllık 190 bin TL tutan tedavi giderlerini karşılamada zorlanan yerel bir gazetenin imtiyaz sahibi, 2 çocuk babası Bülent Çavuş, eşi Zeynep ile hastanenin kapısından ayrılmaz oldu.

Beşiktaş taraftarı Ahmet Emre Çavuş ile onun sağlığına kavuşabilmesi için büyük çaba harcayan ailesinden etkilenen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın ardından Dersimspor yöneticileri de aileyi ziyaret etti. Dersimspor İstanbul Temsilcisi Yılmaz Demirel ve yöneticilerden Serdar Gök, genci ziyaret ederek, ‘Geçmiş olsun’ dileğinde bulundu, forma hediye etti. Demirel, Galatasaray yöneticileri ile görüştüklerini belirterek Ahmet Emre Çavuş’u yarın saat 21.00’de oynayacakları kupa maçını şeref tribününden izlemesi için davet etti. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

'Tarihe örülen duvar' yıkıldı

SONRAKİ HABER

Eş Şebap, Somali'de bir kasabayı ele geçirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...