22 Ekim 2016 12:49

Irmak'ın cansız bedeni arama çalışmaları sonucunda bulundu

Manisa Alaşehir'deki evlerinin önünde oynarken kaybolan, komşusunun itirafı üzerine öldürüldüğü ortaya çıkan 4 yaşındaki Irmak'ın cesedi bulundu.

Paylaş

Gündelik işlerde çalışarak geçimini sağlayan 44 yaşındaki Bilal Kupal ile 27 yaşındaki Suriye Kupal çiftinin Menderes Mahallesi Elmadağ Caddesi 2 Sokak'taki evlerinin önünde oynayan kızları Irmak Kupal, geçen 14 Ekim'de, saat 15.00'te ortadan kayboldu. Gideceği yerlere bakan ancak bulamayan ailesi, polise başvurdu. Güvenlik güçlerinin arama kurtarma ekipleriyle ormanlık bölge, park ve bahçeler ile mezarlık gibi alanlarda yaptığı aramalar sonuçsuz kaldı.

KAN DONDURAN İTİRAF

Perşembe günü, özel bir televizyon kanalındaki programa katılan ailenin komşusu hurdacı H.A. Minik Irmak'ı öldürdüğünü itiraf etti. Programda çelişki açıklamalar yapan H.A., programın sonunda Müge Anlı ile özel olarak yaptığı görüşmede, iddiaya göre, küçük Irmak'ı kendisinin öldürüp, cesedini Ilıca Mahallesi'ndeki Sarıkız Çayı kenarına attığını itiraf etti. Bunun üzerine program yetkilileri durumu polise bildirdi. Stüdyoya gelen polis, 15 yıl önce 14 yaşındaki kız yeğenini taciz etmekten dolayı 1.5 yıl cezaevinde yattığı öğrenilen H.A.'yı gözaltına aldı. Emniyette de suçunu itiraf eden, küçük kıza tecavüz ettikten sonra önce elleriyle, ölmeyince ise kemerle boğarak öldürdüğünü söylediği öğrenilen H.A., dün sevk edildiği adliyede tutuklandı. 

GÜVENLİK KAMERALARINA ÇUVALLA YAKALANDI

Öte yandan zanlı H.A.'nın evinde yapılan aramalarda, küçük kıza ait olduğu anlaşılan saç kılı ve kan izlerinin rastlandığı, örneğin küçük kızın annesinin kan örneğiyle örtüştüğü öğrenildi. Dünkü çalışmalarda ise minik Irmak'a ait ayakkabı, evine 2 kilometre uzaklıktaki Sarıkız Mevkii'ndeki bağda bulundu. Akşam ise bölgedeki bir tarlada, üzerinde kan lekesi olduğu düşünülen bir çuval bulundu. Katil zanlısı H.A.'nın bir işyerinin önündeki çöp konteynerine gündüz saatlerinde çuval bıraktığı, aynı çuvalı akşam aldığını gösteren güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. 

ARAMALARIN 3'ÜNCÜ GÜNÜNDE BULUNDU

Katil H.A., çocuğu gömdüğünü söylediği Ilıca Mahallesi Sarıkız Çayı'na getirilmesine rağmen yeri hatırlayamadığını söyledi. Bunun üzerine geçen perşembe gününden itibaren çay kenarındaki bağlarda minik Irmak'ın bulunması için kazı çalışmaları başladı. Bu sabah 3'üncü gününde tekrar başlayana aramalarda Minik Irmak Kupal'ın cesedi saat 16.30 sıralarında tavuk çiftliğinin arka tarafında toprağa gömülü olarak bulundu. 

Minik Irmak'ın elbiseleriyle gömüldüğü belirtildi. Olay yerine ölen çocuğun yakınları yaklaştırılmadı. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

80. Madde’ye karşı 103 örgütten ortak ses

SONRAKİ HABER

TV10’un kapatılmasına karşı imza kampanyası başlatıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...