20 Ekim 2016 06:01

50 yıllık kulüp küme düşmenin eşiğinde: #KocaeliSporYaşasın

Küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Kocaelispor’a sosyal medyadan destek yağıyor.

Paylaş

FIFA, Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kocaelispor’a, Sırbistan’ın Kızılyıldız Kulübüne olan 800 bin avroluk borcunu ödemesi için 13 Kasım’a kadar süre verdi. Kulüp bu parayı ödemezse amatör kümeye düşürülecek.

FIFA Disiplin Kurulu, geçmişte forma giyen Sırp futbolcular için Kızılyıldız Kulübüne olan borcunu ödemeyen Kocaelispor’a ceza kesti. Yeşil siyahlı kulüp, 13 Kasım tarihine kadar 800 bin avro (2 milyon 720 bin TL) tutarındaki borcunu ödemediği taktirde 6 puanı silinecek. Kulüp yönetimi, kendilerine bildirilen tarihte bu parayı yatırmazsa ikinci bir tarih verilecek. Bu tarihte de borç ödenmezse küme düşürülecek. Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz tarafından açıklanan bu gelişme yeşil siyahlı ekibe ne olacağı tartışmalarını yarattı.

SOSYAL MEDYADAN DESTEK MESAJLARI

Küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Kocaelispor’a sosyal medyadan destek de yağıyor. Sosyal paylaşım sitelerinde #KocaelisporYaşasın hashtagi ile destek mesajları atılırken, Kocaelispor taraftarları borcun 1 ay içerisinde ödenmesi için seferberlik ilan etti. Yeşil siyahlı takımın taraftarları 50 TL’den satışa çıkarılacak sembolik biletlerle bu borcun ödenmesini sağlamayı düşünüyor. (Kocaeli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığına 3. Dalga 'FETÖ' operasyonu

SONRAKİ HABER

İzmir’in ortasında, evsiz aileler

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...