18 Mayıs 2012 10:52

Kart’tan Karakullukçu hakkında suç duyurusu

CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, görevini kötüye kullandığı ve yargı görevi yapanı etkilemeye teşebbüs ettiği iddiasıyla Danıştay Başkanı Hüseyin H. Karakullukcu hakkında suç duyurusunda bulundu.‘HÜKÜMETE MİNNET BESLİYOR’Kart, basın duyurusunda şunları kaydetti: “Mesleğin onur ve saygınlığını y

Kart’tan Karakullukçu hakkında suç duyurusu
Paylaş

CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, görevini kötüye kullandığı ve yargı görevi yapanı etkilemeye teşebbüs ettiği iddiasıyla Danıştay Başkanı Hüseyin H. Karakullukcu hakkında suç duyurusunda bulundu.

‘HÜKÜMETE MİNNET BESLİYOR’

Kart, basın duyurusunda şunları kaydetti: “Mesleğin onur ve saygınlığını yitirmesine yol açan, görevini doğru ve tarafsız yapamayacağı kanısını uyandıran, kişisel duygulara kapılarak görev yaptığı ya da yapacağı izlenimini yaratan, hükümete karşı beslediği minnet duygularını her daim ifade etmekten kendisini alıkoyamayan, görevini kötüye kullanan ve yargı görevi yapanı etkilemeye teşebbüs eden Danıştay Başkanı Hüseyin H.Karakullukcu hakkında tarafımızdan, Danıştay Başkanlığına 18 Mayıs 2012 tarihinde suç duyurusunda bulunulmuştur.” (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

İsmim Şerzan Kurt...

SONRAKİ HABER

Seçim Kanunu’nda değişiklik Resmi Gazetede

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...