23 Eylül 2016 04:23

Karabük'te 2 yolcu otobüsü çarpıştı: 68 yaralı

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde 2 yolcu otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1'i ağır, 68 kişi yaralandı.

Paylaş

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde 2 yolcu otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1'i ağır, 68 kişi yaralandı.

Kaza, gece saat 01.30 sıralarında D-100 karayolu İsmet Paşa mevkiinde meydana geldi. Samsun’dan Bursa’ya giden Naim P. yönetimindeki 55 TE 550 plakalı yolcu otobüsüne, iddiaya göre kavşaktan akaryakıt istasyonuna geçmek istediği sırada plakası alınamayan bir kamyon çarparak kaçtı. Kamyonun çarpmasıyla birlikte yolda ters dönen yolcu otobüsüne bu kez İstanbul’dan Tokat’a gitmekte olan Ali C.'nin kullandığı 81 DB 532 plakalı yolcu otobüsü çarptı.

Kazada her iki otobüste, aralarında çocukların da bulunduğu 68 yolcu yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından 40 yaralı ambulanslarla Bolu'nun Gerede ilçesiyle Karabük'teki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Hafif yaralanan 28 yolcu ise olay yerinde sağlık görevlileri tarafından ayakta tedavi edildi.

Eskipazar Kaymakamı Murat Irgatoğlu ve Karabük İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever de olay yerine gelerek kazayla ilgili bilgi aldıktan sonra yaralılarla ilgilendi. Irgatoğlu, Gerede'ye gönderilen bir yaralının durumunun ağır olduğunu, havanın yağışlı olmasının veya bazı etkenlerin kazaya sebep olmuş olabileceğini söyledi. Trafik kontrollü olarak servis yolundan sağlandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Diyarbakır'ın 3 ilçesine bağlı 18 köyde sokağa çıkma yasağı

SONRAKİ HABER

New York La Guardia havalimanında şüpheli araç

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...