23 Eylül 2016 00:01

Kadıköy Anadolu Lisesinde öğretmenler için imza kampanyası

Kadıköy Anadolu Lisesinde öğretmenlerin norm kadro ilan edilmesi ve başka okullara atamalarının yapılmasına karşı imza kampanyası başlatıldı.

Paylaş

71 öğretmeni norm kadro ilan edilen “Proje okul” statüsündeki Kadıköy Anadolu Lisesinde öğrenciler, öğretmenleri için imza kampanyası başlattı. Konuyla ilgili Evrensel' konuşan öğrenciler,  görev yeri değişikliğinin OHAL dönemine denk gelmesinin manidar olduğunu belirtti.

Öğrenciler “Hazır ortam elverişliyken hükümetin istediğini kolayca yapabilme düşüncesinin etkili olduğunu, liselerinde kaliteli bir eğitim aldıklarını ve bunu buradaki hocalarına borçlu olduklarını” söyledi. Kadıköy Anadolu Lisesi velileri de duruma tepkililer.
Gazetemize konuşan bir öğrenci velisi, “Öğretmen ve öğrencilerimizin geleceği ile ilgili sürekli olumsuz kararlar alan Hükümetin bu duruma derhal son vermesini istiyoruz. Bilimsel ve laik eğitim yapan elde kalan birkaç okula göz dikilmesi bizi daha da kaygılandırıyor. Rotasyon bu dönemde bilinçli yapılıyor ve çocuklarımızın geleceğiyle bu kadar kolay oynanılmasını izin vermeyeceğiz. MEB’in bu duruma derhal son vermesini istiyoruz” dedi. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Taksit taksit büyüyüp borç altında peşin peşin ezileceğiz!

SONRAKİ HABER

Eğitim Sen: MEB proje okullarda kıyım yapıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...