20 Ağustos 2016 16:46

Erler Film sunar

“Beyoğlu Festivali” kapsamında, “Erler Film-Türker İnanoğlu” imzalı 7 yapımdan oluşan bir film sinemaseverlerle buluşturuyor. 

Paylaş

TÜRVAK Sinema Müzesi, Beyoğlu Belediyesi tarafından 25 Ağustos-25 Ekim arasında düzenlenecek “Beyoğlu Festivali” kapsamında, “Erler Film-Türker İnanoğlu” imzalı 7 yapımdan oluşan bir film programını sinemaseverlerle buluşturuyor. 

“Oyunbozan”, “Karılar Koğuşu”, “Vahşi Gelin”, “Talih Kuşu”, “Renkli Dünya”, “Ne Umduk Ne Bulduk” ve “Evcilik Oyunu”nun yer aldığı “Erler Film-Türker İnanoğlu Sunar” film programına; “Bay Sinema” Türker İnanoğlu’nun 60 yıllık mesleki arşivinin müze ziyaretçileriyle paylaşıldığı “Erler Film-Türker İnanoğlu” sergisi de eşlik edecek. 

Kurulduğu yıldan bu yana aktif durumda olan Türkiye’deki en eski yapım şirketi Erler Film’in yapımlarına ait afişler, set fotoğrafları, orijinal film senaryoları, ödül ve plaketlerin bulunduğu sergide ziyaretçiler akıllı telefonlarına yükledikleri QR Kod Okuyucu aplikasyonuyla Erler Film yapımlarının fragmanlarına da gezi esnasında anında ulaşım sağlayabilecek. 

TÜRVAK Müzesi Ali Efendi Sinema Salonu’nda 27 Ağustos Cumartesi günü saat 15.00’de Orhan Aksoy’un “Evcilik Oyunu” ile başlayacak “Erler Film-Türker İnanoğlu Sunar” film programının ilki, 22 Ekim Cumartesi günü Nesli Çölgeçen’in “Oyunbozan”ı ile sona erecek. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Bob Weir, son albümünden ilk şarkıyı yayınladı

SONRAKİ HABER

İmralı Heyeti pazartesi günü basın toplantısı yapacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa