08 Ağustos 2016 13:53

35. İstanbul Kitap Fuarı'nın Onur Yazarı, Ioanna Kuçuradi

Bu yıl 35. kez düzenlenen Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nın teması 'Felsefe ve İnsan', Onur Konuğu ise Ioanna Kuçuradi olarak belirlendi..

Paylaş

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile düzenlenen Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, otuz beşinci yaşını 12-20 Kasım arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Büyükçekmece’de kutlayacak.
Bu sene yurt içi ve yurt dışından 800’ün üzerinde yayınevi ve kitle örgütünün katılması beklenirken, dokuz gün süresince etkinliklerin yanı sıra çocuklar için atölyeler ve yazarların katılımıyla söyleşiler gerçekleştirilecek, yüzlerce imza gününde yazarlar okurlarıyla buluşacak.

IOANNA KUÇURADİ ONUR YAZARI

Kitap Fuarları Danışma Kurulu tarafından alınan kararla, Filozof Akademisyen Prof. Dr. Ioanna Kuçuradi, 35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nın “Onur Yazarı” olarak belirlendi. Fuar süresince, Kuçuradi’nin yaşamı ve eserleri üzerine, kendisinin de katılımıyla çeşitli paneller ve etkinlikler düzenlenecek.
Fuarın teması ise “Felsefe ve İnsan” olarak açıklandı. Tema kapsamında İstanbul Kitap Fuarı yurt içinden ve yurt dışından yazarları konuk edecek. Fuar, tema kapsamında Prof. Dr. Ioanna Kuçuradi’nin ve diğer yazarların katılımıyla çeşitli kültür etkinliklerine ev sahipliği yapacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Almanya, 'vize serbestisi' konusunda umutsuz

SONRAKİ HABER

Emek ve meslek örgütleri, Kemal Kılıçdaroğlu'yu ziyaret etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa