21 Temmuz 2016 14:54

Steve Vai  konseri de iptal

15 Temmuz’da yaşanan ‘darbe girişimi’ dolayısıyla oluşan güvenlik endişesi sebebiyle, Türkiye’deki pek çok kültür sanat etkinliği de iptal edildi.

Paylaş

15 Temmuz’da yaşanan ‘darbe girişimi’ dolayısıyla oluşan güvenlik endişesi sebebiyle, Türkiye’deki pek çok kültür sanat etkinliği de iptal edildi. Joan Baez, Skunk Anansie ve Rock dünyasının en önemli gruplarından Muse’un Türkiye’de vereceği konserler sanatçıların “kendi istekleri” sonucunda iptal edildi. Bu isimlere 3 Ağustos’ta Zorlu Performans Sanatları Merkezinde gerçekleştirilmesi planlanan Steve Vai konseri de dahil oldu. 

İngiliz rock grubu Muse, 26 Temmuz’da Küçükçiftlik Park’ta gerçekleştirilmesi planlanan konserini iptal ettiğini duyurdu. Muse, geçen yıl yayımlanan Drones albümünün tanıtımı amacıyla çıktığı dünya turnesi kapsamında, 26 Temmuz’da İstanbul Küçükçiftlik Park’ta hayranlarıyla buluşacaktı.

Grup, sosyal medya hesaplarında yaptığı açıklamada, “Son günlerde Türkiye’de yaşanan değişken olaylar nedeniyle 26 Temmuz’da olması planlanan konserimizi iptal etmeye karar verdiğimizi üzüntüyle bildiririz. Biletlerinizi iade edebilirsiniz. Bu durumun verdiği rahatsızlık nedeniyle özür dileriz. İlerde Türk fanlarımızla görüşmeyi diliyoruz” yazdı.

Bilet alanların ücret iadelerini Biletix’ten alabilecekleri duyurulurken, Muse grubu önümüzdeki dönemde Türkiye’ye gelmek için fırsat kollayacaklarını bildirdi. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Temple of the Dog 25. yılı için bir arada

SONRAKİ HABER

Shakespeare’ın gölgesinde bir aşk

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...