6 Temmuz 2016 18:47

Ağabeyi, yengesi ve 3 yeğenini öldürüp intihar etti  

Ordu’nun Altınordu ilçesinde miras kavgası katliama dönüştü. MB. ağabeyi M.B.’yı, yengesini ve yeğenlerini öldürdü, ardından da intihar etti.

Ağabeyi, yengesi ve 3 yeğenini öldürüp intihar etti  

Ordu’nun Altınordu ilçesinde miras kavgası katliama dönüştü. M.B., miras tartışması nedeniyle kavga ettiği ağabeyi M.B.’yı, yengesini ve yeğenlerini vurarak öldürdü, ardından da intihar etti. 

Olay bu gece Ordu’nun Altınordu İlçesi’ne bağlı Yaraşlı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre ağabeyi M.B., daha önceden aralarında miras paylaşımı nedeniyle husumet bulunan ağabeyi M.B.'nin evine bayramlaşmaya gitti. Burada bir kez daha miras paylaşımı nedeniyle iki kardeş arasında tartışma çıktı. Yaşanan  arbedenin zardından M.B. ziyaretine gittiği ağabeyinin evinde av tüfeği ile dehşet saçtı. M.B.'nin silahından çıkan saçmaların isabet ettiği ağabeyi M.B. ile yengesi ve 3 yeğeni yaşamını yitirdi. Ağabeyinin evinde katliam yapan M.B. daha sonra aynı silahla kendisini vurarak intihar etti.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırrken jandarma ekipleri yeni bir olay yaşanmaması için mahallede geniş güvenlik önlemi aldı. (DHA)  

Evrensel'i Takip Et