03 Temmuz 2016 12:34

Adana'da bomba paniği

Adana'da bir alış veriş merkezinde iki kişinin "bomba var" diye bağırması üzerine bir anda panik yaşandı. Yaşanan izdihamda birçok kişi yaralandı. 

Paylaş

Adana'da bir alış veriş merkezinde iki kişinin "bomba var" diye bağırması üzerine bir anda panik yaşandı. Can havli ile yurttaşların kendilerini dışarı atması ile yaşanan izdihamda birçok kişi yaralandı. 

Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Özer Caddesi üzerinde bulunan Melekgirmez Çarşısı içinde iki kişinin "bomba var" diye bağırması paniğe neden oldu. Çarşı içinde "bomba var" sesini duyan yüzlerce yurttaş, çarşı içinden çıkıp kaçışmaya başlarken, bazı yurttaşlar etrafta bulunan mağazalara sığındı. Bu sırada bir yurttaşın "silahlı iki kişi var" diye bağırması üzerine alış veriş merkezinde izdiham yaşandı. İzdiham sırasında ezilme tehlikesi yaşayan çok sayıda kişi yaralandı. Bazı kişiler ise korkudan fenalık geçirdi. Panik nedeniyle çok sayıda polis ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi.

Görgü tanığı ise, pazar içerisinde ellerinde çuval olan ve Suriyeli oldukları tahmin edilen iki kişinin "bomba var" diyerek koştuğunu söyledi. Aynı Tanık, bunun üzerine çarşı merkezinde bulunan insanların can havli ile koşmaya başladığını kaydetti. 

Polisin çarşı merkezindeki incelemesi devam ediyor. (DİHA)
 

ÖNCEKİ HABER

İHH: Yanlış anlaşılmadan dolayı özür diliyoruz

SONRAKİ HABER

Mültecilere 'vatandaşlık hakkı' siyasi rant için veriliyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...