28 Haziran 2016 20:04

Yiğit Bulut'tan patlama yorumu: Çok büyütmeyin

Atatürk Havalimanı'nda 10 kişinin öldüğü, saldırıyla ilgili konuşan Erdoğan'ın Başdanışmanı Yiğit Bulut, 'patlamayı büyütmetmeyin' dedi.

Paylaş

Atatürk Havalimanı'nda 10 kişinin öldüğü, onlarca kişinin yaralandığı saldırıyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Yiğit Bulut, patlamayla ilgili haberlerin "büyütülmemesi" gerektiğini söyledi.

Avrupa'nın en büyük havalimanlarından İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde yaşanan ve 10 kişinin öldüğü, onlarca kişinin öldüğü saldırıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Yiğit Bulut'tan akla ziyan bir açıklama geldi. Patlama sonrası yayın akışını değiştirmeyen TRT Haber, ayrıntıları vermek yerine Yiğit Bulut'un yayınına devam etti.

Yiğit Bulut canlı yayın sırasında bazı kanalların patlama ile ilgili haberleri "büyütmemesi" gerektiğini söyledi. Yiğit Bulut aynı zamanda patlamayı İsrail ve Rusya ile olan anlaşmayı engellemeye yönelik olduğunu iddia etti. Bulut patlamayı haber yapan gazetecilere de "Patlama haberlerini yapmak boyunuzu mu büyütüyor?" şeklinde skandal sözlerle çıkıştı.(DİHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Çanakkale'de tutuklu öğrencilerden 3'ü tahliye edildi

SONRAKİ HABER

TGC saldırıyı kınadı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...