04 Mayıs 2012 09:55

Yozgat’ın Ovakent beldesi sele teslim oldu

YOZGAT’ın Boğazlıyan’a bağlı Ovakent beldesi sele teslim oldu. Boğazlıyan’a bağlı Ovakent beldesinde öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağışın sele dönüşmesi sonucu birçok ev ve arazi sular altında kaldı. Kasaba yolunda seyir halindeki bir kamyonet de mahsur kaldı.Öğle saatlerinde başlayan yağmur yaklaşık 2 saat sü

Yozgat’ın Ovakent beldesi sele teslim oldu
Paylaş

YOZGAT’ın Boğazlıyan’a bağlı Ovakent beldesi sele teslim oldu. Boğazlıyan’a bağlı Ovakent beldesinde öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağışın sele dönüşmesi sonucu birçok ev ve arazi sular altında kaldı. Kasaba yolunda seyir halindeki bir kamyonet de mahsur kaldı.

Öğle saatlerinde başlayan yağmur yaklaşık 2 saat sürdü. Aralıklarla devam eden yağmur şiddetini artırdı. Yağmur suları yüksek kesimlerden kasaba içi ulaşımın yanı sıra Boğazlıyan’ı Ovakent’e bağlayan kara yolunu da su altında bıraktı. Kavşaklarda biriken su nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

Ovakent Belde Belediye Başkanı Ethem Murat, sel nedeniyle can kaybı yaşanmadığını belirtti. Can kaybının yaşanmamasının sevindirici olduğunu ifade eden Murat, ilk tespitlere göre yaklaşık 10 bin dekar ekili alanın su altında kaldığını söyledi. (YOZGAT)

ÖNCEKİ HABER

Mağdur çocuklar yine tutuklandı

SONRAKİ HABER

Nehil Sazlığı’nda doğa katliamı devam ediyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...