15 Haziran 2016 14:15

Müslüm Gürses filmi geliyor

Müziğin sevilen ismi Müslüm Gürses’in hayatı film oluyor.

Paylaş

Müziğin sevilen ismi Müslüm Gürses’in hayatı film oluyor. Senaryosunu Hakan Günday’ın yazdığı, araştırma ve röportajlarını Gazeteci, Yazar Gülşen İşeri’nin yaptığı filmin çekimlerine mart ayında başlanacağı duyuruldu. 

FİLMİN SENARYOSU HAKAN GÜNDAY’DAN 

Mine Şengöz önderliğinde proje tasarım şirketi Saatiçerik'in hayata geçireceği filmin senaryosunu yazar Hakan Günday üstleniyor. “Kinyas ve Kayra”, “Az”, “Daha” gibi birçok romana imza atan Günday’ın iki kısa filmin senaryosunda da imzası bulunuyor. 

İnsan Haber’de yer alan habere göre filmin senaryosu Hakan Günday’a ait. Filmin danışman kadrosunda ise çok önemli isimler yer alıyor: Gazeteci-Yazar Tuğrul Eryılmaz, Sosyolog Meral Özbek, Psikiyatr Cemal Dindar ve Müzik Tarihçisi Murat Meriç.

“Film yapmak istiyorum. Onun ne kadar “özel” bir adam olduğunu ben sağken, anlatmamız lazım” diyen Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur; senaryonun son halini aldığını açıkladı. ,

Müslüm Gürses hayattayken projeye onay verdiğini dile getiren Mine Şengöz, her şey yolunda giderse filmin çekimlerine şubat ya da en geç mart ayında, sanatçının ölüm yıl dönümünde başlanacağını ifade etti. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

İFSAK  kısaları  Kadıköy’de

SONRAKİ HABER

Kahve ‘temize çıktı’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...