13 Haziran 2016 15:23

Emniyet amiri de Atalay’la selfie çektirmiş

İzmir'de yakalanan Atalay Filiz’le selfie çektirme yarışına İzmir Emniyeti Cinayet Büro Amiri V.A.’nın da katıldığı ortaya çıktı.

Paylaş

İstanbul ve Ankara’daki üç cinayetin zanlısı olarak aranırken, İzmir’in Menderes İlçesi’nde yakalanan Atalay Filiz’le bir polisin selfie çektirmesinden sonra İzmir Emniyeti Cinayet Büro Amiri V.A.’nın da fotoğrafı ortaya çıktı.

DHA’da yer alan habere göre V.A. hakkında soruşturma başlatılıp başlatılmadığı açıklanmadı. Tuzla’da geçen 27 Mayıs’ta tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı, 2013 yılında da Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın TÜBİTAK’ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile sevgilisi Elena Radchikova’yı Ankara’da öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz, önceki gün Menderes’te ihbar üzerine minibüste yakalandı.Gözaltına alınan Atalay Filiz’le emniyette selfie çektiren polislerin görüntüsü büyük tepki çekti. Ardından da Atalay Filiz ile selfie yapan polis ile bunu çekip sosyal medyada yayan polisler açığa alındı. Ancak bu görüntüden sonra bu kez İzmir Emniyeti Cinayet Büro Amiri V.A.’nın fotoğrafı ortaya çıktı. V.A.’nın da Atalay Filiz’in omzuna elini atıp çektirdiği fotoğraf yine sosyal medyada yeraldı. 

Öte yandan Filiz, dün Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na getirildi. DHA’da yer alan habere göre Filiz, 3 cinayeti işlediğini itiraf etti. Atalay’ın ifadesinde Demirarslan ve Radchikova’yı sevgilisi Olga Seregina’yı sürekli sormaları ve ona bir şey yaptığını ima etmeleri üzerine pompalı tüfekle öldürdüğünü söylediği belirtildi. Atalay’ın öğretmen Fatma Kayıkçı’yı da olay günü kendisine gerçek adıyla seslenerek, “Günaydın Atalay” diye bağırması üzerine öldürdüğünü söylediği ifade edildi.

Daha sonra yanındaki sahte kimlikleri kullanarak  İzmir’e gittiğini ve ormanlık alanda yaklaşık 1 hafta kaldığı aktarılan Filiz’in “Menderes ilçesine gidip günlük bir ev kiralayarak bir gün dinlenmeye karar vermiştim. Ancak bindiğim minibüste tanınınca indim. Bindiğim diğer minibüste ise polis beni yakaladı “ dediği belirtildi. Gazetemiz baskıya girdiği sırada Atalay tutuklama talebiyle mahkemeye sevkedilmişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Mustafa Aşkar'a Diyanet de fakülte de sahip çıkmadı

SONRAKİ HABER

Feridun Yazar, toprağa verildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...