05 Haziran 2016 09:04

Aziz Yıldırım: Pereira ile devam edeceğiz

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Olağan Mali Genel Kurul toplantısında konuştu. Yıldırım, Pereira ile yola devam edeceklerini söyledi.

Paylaş

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Olağan Mali Genel Kurul toplantısında konuştu.

Yıldırım'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

PEREİRA İLE DEVAM

"Vitor Pereira ile iki defa oturduk konuştuk. Kendisiyle devam edeceğiz. Oyuncu transferi için bize liste verdi. Şu anda elimizde +10 milyon euro harcama kaynağımız var. Bu kaynağı yeterli şekilde harcayacağız. Ben kendimden sonra gelene borçlu kulüp bırakmayacağız. Fenerbahçe'nin üç sene sonra borcu olmayacak, bunun çalışmalarını yapacağız."

'GÖKHAN VE MEHMET ŞARTLARI KABUL ETMEZSE YOLLAR AYRILIR'

 "Gökhan 1 milyon 700 bin avro alırken, 2 milyon 750 bin avro garanti ücret + maç başı + şampiyonluk primi + 500 bin dolar da menajeri için istedi. Bizde vergi yok; yurt dışında, 7-8 milyon avrolara gelen bir rakam. Bizim önerimiz 2 milyon avro artı diğer şartlara evet. Bu şekilde olursa anlaşma yapmayacağım bilinsin. Ayrıca Gökhan 4 yıllık anlaşma istiyor. 31 yaşında, 35 yaşına kadar bu paraları alacak. Ben iş adamıyım ben yılda bu kadar paraları zor kazanıyorum. Bu oyuncularımız şampiyon olmadığımızı, ikinci bitirdiğimizi unutmasınlar ve 30-31 yaşındalar 4 yıllık istiyorlar. Bu rakamları ödeyemeyiz, anlaşamazsak kendilerine teşekkür ederiz." (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Prof. Hamzaoğlu bir dava daha kazandı

SONRAKİ HABER

Rock am Ring festivaline yıldırım düştü: 72 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...