18 Mayıs 2016 10:07

Gülben Ergen, yasağın sürdüğü Nusaybin’e gitti!

Hürriyet'te yazıları yayınlanan Şarkıcı Gülben Ergen, sokağa sıkma yasağının sürdüğü Nusaybin'e giderek, özel harekatçılar ile röportaj yaptı.

Paylaş

Hürriyet gazetesinde yazılar yazan Şarkıcı Gülben Ergen, 14 Mart’tan bu yana abluka ve çatışmaların sürdüğü Mardin’in Nusaybin ilçesine gitti.

Nusaybin’de görevli özel harekatçılar ile konuşan Ergen, “Heyecanla beklediğimiz o izin geçen hafta çıktı. Biz de hemen yola koyulduk. Mardin Havaalanına indiğimizde bizi Ankara’dan gelen Yüzbaşı Ahmet Can, Mardin’de görev yapan Binbaşı Ercan ve asıl görev yeri Diyarbakır olan Yarbay Şengül karşıladı. Nusaybin’e zırhlı bir araçla, kara yolunu kullanarak gideceğimizi söylediler. Hayatımda ilk kez zırhlı araca bindim. Araca biner binmez yaptıkları ilk şey tedbir amaçlı hepimizin kan grubunu almak oldu” diye yazdı.

Gülben Ergen’in  “Ne anam ne babam ne evladım önce vatanım” başlığıyla yayımlanan yazısının içerisinde özel harekatçılar ile röportajlar ve “Bu harekatın özü sivillerin huzur ve güven ortamına kavuşturulması. Bunun için görev yapıyoruz”, “Bu vatan hepimizin evi, kirlendiyse temizlemek de yine bize düşer” şeklinde ifadeler yer aldı.

Gülben Ergen’in yazısına sosyal medyada tepki gösterilirken, bazı Twitter kullanıcıları Gülben Ergen’i operasyon bölgelerinden “kurmaca” haberler yaptığı iddia edilen Star TV Muhabiri Nazlı Çelik’e benzetti. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Mor Çatı'dan, Boşanma Komisyonu üyelerine Utanç Sertifikası

SONRAKİ HABER

AKP'nin yeni başkanı yarın açıklanacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...