17 Mayıs 2016 06:58

Bahçeli'den Erdoğan ve AKP'ye tam destek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısındaki konuşmasını Erdoğan ve AKP politikalarına desteğe ayırdı.

Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Başkanlık sistemini kan dökmeden gerçekleştiremezsiniz" sözlerini eleştirdi. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu 'Başkanlık kan dökmeden gelmez' sözleriyle tarifi ve tamiri imkânsız bir pot kırmıştır" görüşünü dile getirdi.

Bahçeli, "terör milli bir meseledir" derken "Böylesi bir süreçte Genelkurmay başkanını küçük düşürmek hangi akla hizmettir" dedi ve Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın Sümeyye Erdoğan-Selçuk Bayraktar nikahına katılmasına destek verdi.

Bahçeli, dokunulmazlık görüşmelerinin en geç Cuma günü sonlanması gerektiğini söyledi ve "Teröre destek verenlerden ya hesap sorulacak ya da millet üzerine hesap yapanlar paçayı kurtaracaktır" dedi.

Bahçeli, partideki muhaliflerin de "okyanus ötesi tarafından desteklendiğini" belirtti ve "MHP'lileri Gezivari eylemlere çağıranlar" olduğunu iddia etti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

AKP'de temayül yoklaması: Birinci Binali Yıldırım

SONRAKİ HABER

MEB, öğretmenlerin gözetmenlik ücretini 2 aydır ödemedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...