16 Mayıs 2016 08:07

Şampiyonluk kutlamasında maganda kurşunu bir kadını öldürdü

Antep'te, Beşiktaş'ın şampiyon olması sonrasında bir kişinin havaya ateş açması sırasında , 45 yaşındaki Bediha Köroğlu başına isabet kurşunla öldü.

Paylaş

 Olay, dün gece Akdere Mahallesi'nde meydana geldi. 3 katlı evin en üst katında oturan Bediha Köroğlu, mutfak penceresinden dışarıyı seyrederken, iddiaya göre yakın bir caddede şampiyonluk kutlayan Beşiktaşlı bir taraftarın ateşlediği tabancadan çıkan kurşun başına isabet etti. Kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabanca kurşunuyla kanlar içerisinde yere yığılan kadın, işten gelen 50 yaşındaki eşi Ahmet Köroğlu tarafından otomobille Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Ancak, 5 çocuk annesi Bediha Köroğlu acil serviste yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olayı duyan yakınları Köroğlu ailesinin evine gelerek gözyaşı döktü. Ahmet Köroğlu ise işten gelince eşini mutfakta kanlar içerisinde bulduğunu ve bu sırada etraftan silah sesleri duyduğunu belirterek, şöyle dedi:

"İşten yeni gelmiştim. Aracı park ettim. Bu sırada birkaç el silah sesi duydum. Sonra eve çıktım. Eşim mutfaktaydı, bulaşık yıkıyor sandım. Biraz oturduktan sonra çocuklarıma 'Annenizin bulaşık yıkadığı yeter, yorulmuştur' dedim. Oğlum baktı geldi annesinin yerde yattığını söyledi. Ben de mutfağa gittim yerde görünce bayıldığını zannettim. Sonra başını kaldırınca kanadığını fark ettik ve hastaneye götürdüm. Orada da yaşamını yitirdi. Allah belalarını versi. Sevinçleri ne olursa olsun benim eşim öldü. Eşimin ölümüne yol açanların bulunmasını ve cezalandırılmasını istiyorum."

Bediha Köroğlu'nun cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis ekipleri ise Köroğlu ailesinin oturduğu ev ve taziyeleri kabul ettiği sokakta inceleme yaparak, 5 çocuk annesi kadının ölümüne neden olan kurşunu ateşleyen kişinin kimliğinin belirlenerek yakalanmasına yönelik çalışmasını sürdürüyor. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Save the Children: Mülteci çocuklar küresel sorumluluğumuz

SONRAKİ HABER

Genelkurmay: Anıtkabir, 19 Mayıs'ta halka açık olacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...