13 Mayıs 2016 18:21

Antalyaspor, Trabzonspor'u tarihi farkla uğurladı

Süper Lig'in 33. hafta açılış maçında, Antalyaspor konuk ettiği Trabzonspor'u 7-0 yenerek tarihi bir başarıya imza attı.

Paylaş

Süper Lig’in 33’üncü haftasında Antalyaspor, Trabzonspor’u 7-0 yendi. Antalyaspor’a tarihi galibiyeti getiren golleri 18, 49 ve 79. dakikalarda Ömer Şişmanoğlu, 22. dakikada Charles, 37. dakikada Makoun, 51 ve 62. dakikalarda M'Billa kaydetti.

Trabzonspor’da sakatlıkları bulunan Ramazan Övünç, Douglas Teixeira, Muhammet Demir, Serge Akakpo ve Musa, izin verilen Onur Kıvrak ve Jose Bosingwa maçta yer almadı. Aykut Demir’e ise cezasından dolayı görev verilmedi. Fatih Atik, Marko Marin, Sefa Yılmaz, Özer Hurmacı da kadro dışı bırakıldı. Erkan Zengin ve Luis Pedro Cavanda ise maç kadrosunda yer bulamadı.

Ev sahibi Antalyaspor’da ise sakatlığı bulunan Chico, Ozan Evrim Özgenç, Dejan Lazarevic, Ondrej, kırmızı kart cezalısı Sakıb Aytaç ve izinli Samuel Eto’o ile Rais M'bolhi bu maçta forma giymedi. Emrah Başsan ve Oktay Delibalta ise kadroda yer almadı.

Karşılaşmayı Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Kuddusi Müftüoğlu da izledi. Müftüoğlu tribündeki yerine otururken küçük bir kaza atlattı. Merdivenlerden inerken ayağı kayan Kuddusi Müftüoğlu son anda korkuluklara tutundu.

Maçtan önce, yaşamını yitiren Antalyaspor eski Genel Sekreteri Gültekin Çeki ve (A) Milli Takım eski futbolcusu Güngör Tetik anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Bu skorla ev sahibi Antalyaspor puanını 45 yaparken, konuk Trabzonspor ise 40 puanda kaldı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Ana Yurdu

SONRAKİ HABER

Bahçeli: 15 Mayıs'ta Olağanüstü Büyük Kurultayımız yoktur!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...