18 Nisan 2016 10:16

Görevden alınan akademisyen açık alanda ders verdi

Barış için imza verdiği için görevinden uzaklaştırılan Doç. Dr. Latife Akyüz AÜ İletişim Fakültesi bahçesinde öğrencilere ders verdi.

Paylaş

Barış için Akademisyenler bildirisine imza attığı için görevinden uzaklaştırılan Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Latife Akyüz, Ankara Üniversitesi Cebeci kampusü İletişim Fakültesi bahçesinde öğrencilere ders verdi.

Barış için Akademisyenlerle birlikte barış bildirisine imza attığı için işinden olan Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Latife Akyüz, tutuklanan akademisyenlerin durumuna dikkat çekmek amacıyla Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi bahçesinde ders verdi. Aralarında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyelerinin de bulunduğu çok sayıda öğrenci ile birlikte ders veren Akyüz, "İktidarın baskıları bizi alternatif yola itti" diye konuştu. 

Bir saatlik derste "Türkiye-Gürcistan sınırında etnik kimlikler ve kadın mülteciler" konusu işlendi. Katılımcıların büyük ilgi gösterdiği ders, alkışlarla bitirildi. (DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Online oyunda çocuk istismarı: Avataria isimli oyun gündemde

SONRAKİ HABER

Gazetecinin tutuklanmasında skandal gerekçe

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...