13 Nisan 2016 14:15

Fenerbahçe'de Caner Erkin Galatasaray kadrosundan çıkarıldı

Erteleme maçında Galatasaray ile Fenerbahçe karşılaşacak Fenerbahçe'de Caner Erkin maça 1.5 saat kala kadro dışı bırakıldı

Paylaş

Süper Lig'de 20 Mart'ta oynanması gereken ancak yaşanan bombalı saldırılar sonrası güvenlik nedeniyle ertelen Galatasaray-Fenerbahçe derbisi, Türk Telekom Arena'da 19.30'da başlayacak. Karşılaşma için takımlar stada doğru yol alırken bir sürpriz yaşandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 18 kişilik maç kadrosuna Caner Erkin'i dahil etmedi. Fenerbahçe, Caner'in kadro dışı kalışının nedenini "Pereira'ya karşı spor ahlakına aykırı ve seviyesizce bir davranış içinde bulunmuştur" diye açıkladı. Caner'in tek maçlık değil sezon sonuna kadar kadro dışı kalması bekleniyor.

Fenerbahçe kulübünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün oynanacak Galatasaray – Fenerbahçe karşılaşması öncesi Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’nın futbolcularımızla yaptığı maç toplantısında 18 kişilik kadroda yer alan Caner Erkin, toplantı sonrası Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’ya karşı spor ahlakına aykırı ve seviyesizce bir davranış içinde bulunmuştur.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira tarafından Caner Erkin maçın 18 kişilik kadrosundan çıkartılmıştır.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira tarafından kadro dışı bırakılan Caner Erkin ile ilgili kararı, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu verecektir." (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Malatya Kadın Platformu: Karanlık zihniyet her alana yansıyor

SONRAKİ HABER

Özgecan'in katilini öldüren Gültekin Alan'a yardım eden 5 kişi tutuklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...