24 Nisan 2012 09:41

Dostları karikatürist Atila Özer’i unutmadı

KARİKATÜRİST Prof. Atila Özer, ölümünün birinci yıl dönümünde mezarı başında anıldı. Geçen yıl 23 Nisanda yaşamını yitiren ulusal ve uluslararası pek çok ödülün sahibi Prof. Atila Özer’in anmasına eşi Vicdan Özer, yakınları, karikatürist dostları ile gazeteciler katıldı.Eskiş

Dostları karikatürist Atila Özer’i unutmadı
Paylaş

KARİKATÜRİST Prof. Atila Özer, ölümünün birinci yıl dönümünde mezarı başında anıldı. Geçen yıl 23 Nisanda yaşamını yitiren ulusal ve uluslararası pek çok ödülün sahibi Prof. Atila Özer’in anmasına eşi Vicdan Özer, yakınları, karikatürist dostları ile gazeteciler katıldı.

Eskişehir Asri Mezarlıktaki kabri başında okunan duadan sonra, Prof. Özer’in sanatçı kişiliği üzerinde duran dostları, onun ülke karikatürüne olan katkılarını dile getirdi.  En yaşlı karikatürist sıfatıyla konuşan 85 yaşındaki Beytullah Heper, 25 Nisan Çarşamba günü saat 17.30’da Tepebaşı Belediyesi hizmet binasındaki sanat galerisinde Prof. Atila Özer anısına sergi açacağını belirterek, tüm sanatseverleri davet etti.

Karikatürist Prof. Atila Özer, Anadolu Üniversitesi Eğitim Karikatürleri Müzesi’nin kuruluşuna emek vermiş ve müzenin müdürlüğünü yapmıştı. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

‘Demiryollarının tasfiyesine hayır’

SONRAKİ HABER

Nasıl inanmayayım ki?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...