21 Mart 2016 13:54

AKP Milletvekili Öztürk: İnadına Ensar Vakfı'na destek olmaya devam edeceğiz

Paylaş

Karaman’da çok sayıda öğrenciye tecavüz iddiasıyla gündeme gelen Ensar Vakfı’na AKP Muğla Milletvekili Nihat Öztürk’ten destek geldi. Öztürk, "Biz inadına Ensar Vakfı'na destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Sputnik’in haberine göre, Ensar Vakfı'nın Muğla'nın Marmaris ilçesindeki faaliyetlerinin önlenmesi için imza kampanyası başlatıldı. Kentteki sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin başlattığı imza kampanyasının ardından, AKP Muğla Milletvekili Nihat Öztürk bugün Ensar Vakfı Marmaris şube binası önünde basın açıklaması yaptı.

Vakfın çalışmalarına destek olduğunu bildiren Öztürk, "Biz bugün buraya Ensar Vakfı'na destek olmaya geldik. Hiçbir çekincemiz yok. Sonuç olarak bu vakıf diğerleri gibi bir sivil toplum kuruluşudur ve başarılı işler yapmaktadır. Bir hazımsızlık var, bunun da farkındayım. Biz inadına Ensar Vakfı'na destek olmaya devam edeceğiz. Şahıslarla ilgili bir problem varsa savcılık orada, dileyen başvurabilir ama bu vakıf yıllardır hizmet veriyor. Kimse çocuklarını buraya zorla göndermiyor. Benim de 13 yaşında bir kızım var ve gönderiyorum. Çocuklarımızın buralarda dini eğitim almalarına biz destek vereceğiz" dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Kayyım nedeniyle Belçika’da kalmaya karar verdi

SONRAKİ HABER

Teniste erkek lobisi devrede: 'Kadınlardan daha fazla ödüllendirilmeliyiz'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...