05 Mart 2016 06:45

Rotahaber'in Facebook hesabı hacklendi

Paylaş

Rotahaber'in Facebook hesabı, kimliği belirsiz kişilerce hacklendi. Rotahaber, internet sitesinden konuyla ilgili yaptığı açıklamada, hesabı ele geçiren kimliği belirsiz kişilerin kurumun Facebook hesabından Rotahaber ile ilgisi olmayan mesajlar attığı belirtildi.

Rotaber'in konuyla ilgili açıklaması şöyle:

"Türkiye çok zor ve sıkıntılı günlerden geçiyor. Her geçen gün basın özgürlüğü daha fazla tehdit altına alınıyor. Gazetecilerin hapse atılması, kurumlara yapılan baskınlar ve kayyım atamaları...

Rotahaber gibi bir çok medya kuruluşu ise internet korsanlarının hedefinde...

Son olarak Rotahaber'in Facebook hesabı kimliği belirsiz kişilerce kısmen hacklendi.

Hesabın kontrolünü ele geçiren kişiler, Rotahaber'in resmi Facebook sayfasından Rotahaber ile ilgisi olmayan bir takım paylaşımlar yapıyor ve Rotahaber'in değerli okur ve takipçilerine kurumumuzla ilgisi olmayan mesajlar gönderiyor.

Bu tür paylaşım ve mesajların dikkate alınmamasını ve virüs veya zararlı yazılımlar içermesi muhtemel olan linklere tıklanmamasını okurlarımızdan önemle rica ederiz.

Rotahaber olarak, en kısa sürede sosyal medya hesabımızın kontrolünü yeniden sağlamak için Facebook'un resmi yetkilileri nezdinde gereken girişimleri yaptığımızı belirtir, bu can sıkıcı durumdan dolayı rahatsız olan sevgili okurlarımızdan özür dileriz." (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

İstanbul Valiliği 8 Mart mitingine izin vermedi

SONRAKİ HABER

İkiz çocuklarını öldürüp kaçan babanın cesedi bulundu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...