20 Nisan 2012 07:44

Redhack’ın son hedefi İçişleri sitesi oldu

Hacker grubu Redhack, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün ardından şimdi de İçişleri Bakanlığı'nın internet sayfasını hack'ledi.İçişleri Bakanlığı'nın http://dosya.icisleri.gov.tr/Dosyalar/ adlı internet sitesine giren redhack’in hedefinde, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin vardı. Redhack, İçiş

Paylaş

Hacker grubu Redhack, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün ardından şimdi de İçişleri Bakanlığı'nın internet sayfasını hack'ledi.

İçişleri Bakanlığı'nın http://dosya.icisleri.gov.tr/Dosyalar/ adlı internet sitesine giren redhack’in hedefinde, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin vardı. Redhack, İçişleri Bakanlığı’nın sitesine koyduğu "İmamın yeşil ordusuna karşı kızıl direniş' başlıklı açıklamasında, Erzurum'da Mustafa Boğaçayır adlı vatandaşın "Sayın Bakanım geldiğine çok sevindim" demesi üstüne "Hadi bir takla at ya da oyna" sözlerine ithafen "Oynama sırası sende İdris! Eğer yatlara, katlara bizim ödediğimiz vergilerle biniyorsan, bizi sevdiğini ispatlamalısın... Hadi oyna, iki takla at inanalım" dedi.

Redhack tarafından İçişleri Bakanlığı'nın internet sayfasına bırakılan mesajda "Böylesi güzel bir Cuma gününde bizi kırmazsın umarız? İçişleri Bakanlığı "dosya sistemi"ndeki tüm belge ve dosyaları yedekledik. Sen suçsuz insanları RedHack diye almaya devam edersen yayınlarız" denildi.

Redhack, yayınladığı mesajda haklarında yürütülen soruşturmaya ilişkin olarak da, "Polisinden de, özel savcısından da, Interpol'ün'den, MİT''ine CIA'sına kadar sinmiyoruz, korkmuyoruz!" ifadelerine yer verdi. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

H. İbrahim Oruç için 1 yıldır adalet yok!

SONRAKİ HABER

Sağlıkçı katilin peşinde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...