29 Ocak 2016 17:52

Cizre’deki yaralıların isimleri netleşti

Paylaş

Cizre'de 7 gündür bir evin bodrumunda ambulans bekleyen yarlıların sayısı ve ismi netleşti. 6 kişinin hastaneye kaldırılamadığı için yaşamını yitirdiği bodrumda 16 yaralı, saldırının ardından yaralılara bakan ve saldırılardan dolayı bitkin düşen 9 kişi bulunuyor. İnsanlığın öldüğü bodrumda 16'sı ağır yaralı 25 kişi ölümle yüz yüze.

Cizre'nin Cudi Mahallesi'nde devlet güçlerinin tanklardan yaptığı top atışları sonucu yaralanan ve 7 gündür ambulans bekleyen yaralıların isimleri netleşti. 6 kişinin hastaneye kaldırılamadığı için yaşamını yitirdiği bodrumda 16 yaralı, saldırının ardından yaralılara bakan ve saldırılardan dolayı bitkin düşen 9 kişi bulunuyor.

Yaralıların isimleri şöyle: Mahmut Yavuzel, Feride Yıldız, Ferhat Saltıkat, Ali Fırat Kalkan, Mustafa VArtiyak, Tahir Çiçek Rıdvan Ekinci, Dersim Aksay, İslam Balıkesir, Serdar Pişkin, Ferhat Karaduman, Sultan Irmak Sercan Uğur, Rohat Aktaş, Fehmi Dinç.

Saldırıdan kurtulan ve yaralıların bulunduğu eve durmak bilmeyen saldırılardan dolayı bitkin düşen 9 kişinin ismi ise şöyle: Hacer Aslan, Gülistan Üstün, Sakine Şiray, Berjin Demirkaya, Ramazan İşçi, Mahmut Duymak, Kasım Yana, Osman Gökhan, İzzet Gündüz. (DİHA)

 

ÖNCEKİ HABER

Bağcılar'da barış nöbetine polis saldırısı

SONRAKİ HABER

Hatay Emniyet'inde Grup Yorum Korosu üyesi kadınlara işkence

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...