07 Ocak 2016 09:27

Galatasaray'da ayrılık rüzgarları

Paylaş

Galatasaray teknik direktörü Mustafa Denizli, ligin ikinci yarısına yenilenen bir kadroyla girmek istiyor. Eurosport’un haberine göre tecrübeli teknik adam, yönetime ayrılacak futbolcuların isimlerini verdi. Yönetim, bu oyuncular ile ekonomik açıdan en uygun şekilde ayrılmak için masaya oturacak. Galatasaray yönetimi, yolların ayrılacağı oyunculardan yapılacak tasarrufu yeni transferlerde kaynak olarak kullanmayı planlıyor. Denizli, takıma kazandırılacak genç yetenekler ile gelecek sezonların da iskeletini oluşturacak bir kadro kurmayı amaçlıyor. 

GİDECEKLER BELLİ OLDU
Ligin ilk yarısında beklenen performansın uzağında kalan Galatasaray'da Mustafa Denizli, ligdeki son maç olan Kayserispor mücadelesinden sonra revizyon sinyallerini vermişti. Deneyimli çalıştırıcı, kadroda yeterli görmediği isimlerle yolların ayrılmasını istedi. Sarı kırmızılılarda Koray Günter, Tarık Çamdal, Jem Paul Karacan, Emre Çolak, Sinan Gümüş ve Hamit Altıntop için görüşmeler yapılacak. Oyuncuların kulüpteki geleceği yapılacak görüşmelerin sonunda netlik kazanacak. 
Çaykur Rizespor ve Antalyaspor Emre Çolak'ı kiralamak için Galatasaray'a teklifte bulundu. Denizli, Emre Çolak ile ilgili gelen tekliflerin değerlendirilmesini istiyor. Koray Günter ve Tarık Çamdal'a da Spor Toto Süper Lig ekiplerinden talipler var. Hamit Altıntop'a ise Katar'dan teklifler olduğu ve sezon bitiminde sözleşmesi sona erecek olan deneyimli futbolcu için Galatasaray yönetiminin 1 milyon avroluk bir ücret belirlediği gelen haberler arasında. Sarı kırmızılı ekipte Jem Paul Karacan'ın performansı ise teknik direktör Mustafa Denizli tarafından yetersiz bulundu. Sinan Gümüş'ün ise Kayserispor tarafından kiralanmasının gündemde olduğu iddia edildi. Galatasaray yönetimi, oyuncular ile yapacağı görüşmelerde gelen transfer tekliflerine göre hareket edilmesini isteyecek. Aksi halde bazı futbolcuların kadro dışı kalma ihtimali bulunuyor. Galatasaray'da Ryan Donk'un gelişiyle birlikte kadrodaki oyuncu sayısı 26'ya çıktı. TFF'nin talimatına göre takımlar kadrolarında en fazla 28 oyuncu bulundurabiliyor. (SPOR SERVİSİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Brezilyalı Karikatürist Latuff: Türkiye'de çizseydim kafama kurşun yerdim

SONRAKİ HABER

Fatih Polat: Metin insanlara dokunan bir gazeteciydi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...