02 Ocak 2016 10:53

Ocak ayında 5 yeni dizi başlıyor

Televizyon dünyası 2016 hazırlıklarını çoktan bitirdi. Ocak ayında izleyiciyle buluşacak 5 dizi adından çokça söz ettirecek gibi duruyor.

Paylaş

2016’nın ocak ayında ekranlarda yerini alacak, hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla adlarından söz ettirecek 5 diziyi Hürriyet’ten Ceren Şehircioğlu yazdı...

Gecenin Kraliçesi  (Star TV - 12 Ocak Salı): İsmi üç kere değişti. Set dedikoduları tanıtımlarından çok önce geldi. Mehmet Aslantuğ ‘fazla riskli’ bulundu; yerine Uğur Polat geçti. Meryem Uzerli imzayı attı atmadı, parada anlaşıldı anlaşılmadı tartışması gündemi meşgul etti. Fransa’daki şık çekimler beklentiyi yükseltti. Sonunda sezon ortasının en iddialı dizilerinden ‘Gecenin Kraliçesi’ne geri sayıyoruz. Baba-oğullu aşk üçgeninin ortasında kalan Selin’in hikâyesi Grasse’den Karadeniz’e, oradan İstanbul’a uzanacak.

Yeter (ATV - 31 Aralık Perşembe): Bu hafta başlayan ‘Yeter’, yılın en gergin dizisi. Pelin Karahan’ın canlandırdığı Aylin, evliliği kâbusa dönüşen genç bir anne. Psikolojik savaşın diğer kahramanı da kocası rolündeki Yurdaer Okur. Dizi son on yılın en efsanevi ekran fettanı Wilma Elles’i de kadrosuna kattı. Yılbaşı gecesi, dansöz yerine damardan dram tercih edenlere duyurulur.

Göç Zamanı (Star TV - Ocak): ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’ün boşaltacağı ‘doğu dizisi’ kontenjanını Vahide Perçin ve Talat Bulut’un başrolü paylaştığı ‘Göç Zamanı’ dolduracak. Hikâye, Cennet’in (Perçin) zulümden kaçırdığı çocuklarına sahip çıkmaya çalışması etrafında şekillenecek. Dizinin ocak ayının ikinci haftası yayından kalkacak ‘Hatırla Gönül’ün yerine pazar günleri ekrana gelmesi bekleniyor.

Kehribar (ATV - Ocak): Gönüllerin Memati’si Gürkan Uygun yine sert abi rolünde ATV’nin yeni dizisinde karşımıza çıkıyor. ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın başarısı kanalı cesaretlendirmiş olmalı, bir ‘errrkek’ diziyi daha yayına sokuyorlar. Bol silah, bol çatışma, bol çatık kaşın yanında elbette aşk da var.

Hayat Şarkısı (Kanal D - Ocak): Şimdiden ‘Onunla Ben Evlenicem’ caps’lerine ilham veren tanıtımlarıyla sosyal medyada en çok konuşulan yeni dizi oldu. Burcu Biricik ve Birkan Sokullu, sezon ortası dizilerinin ağır havasına bir nebze gençlik, ferahlık getiriyor. Hayallerinin erkeği Kerim’le evlenip düğünde terk edilen Hülya (Biricik) son zamanlarda gördüğümüz en hınçlı intikam yeminini ediyor. Kerim paçayı nasıl kurtaracak, izleyip göreceğiz. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Korur mu bizi yasalar, kollar mı polisler

SONRAKİ HABER

Yüksekdağ'dan Erdoğan'a: 'Rejim fiili olarak değişmiştir' diyerek Anayasayı siz çiğnediniz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...