10 Nisan 2012 10:43

Batman’da 5 kişi tutuklandı

Batman ve İstanbul’da gözaltına alınan 6 kişiden 5’i tutuklandı. Batman’da 26 Eylül 2011’de Aydın Konak Kavşağı’nda yaşanan çatışmaya ilişkin başlatılan operasyonda İstanbul ve Batman’da gözaltına alınan 6 kişi, adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifadesi alınan 6 kişi, tutuklanma talebi ile Batman Asliye Ceza Mahkeme

Batman’da 5 kişi tutuklandı
Paylaş

Batman ve İstanbul’da gözaltına alınan 6 kişiden 5’i tutuklandı. Batman’da 26 Eylül 2011’de Aydın Konak Kavşağı’nda yaşanan çatışmaya ilişkin başlatılan operasyonda İstanbul ve Batman’da gözaltına alınan 6 kişi, adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifadesi alınan 6 kişi, tutuklanma talebi ile Batman Asliye Ceza Mahkemesine gönderildi. Mahkemedeki ifade işlemlerinden sonra bir kişi serbest bırakılırken, 5 kişi ise, “Örgüte yardım etmek” iddiasıyla tutuklanarak Batman M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Diğer yandan Bingöl’ün Karlıova ilçe merkezi ve Serpmekaya (Alpîra) köyünde askerler tarafından 4 eve basın yapıldı. Baskınlarda, 2 kişi gözaltına alındı. Serpmekaya köyünde Hasan Demir ve Aydın Tiryaki askerlerce gözaltına alındı.
(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Diyarbakır'da tarım ve hayvancılık fuarı

SONRAKİ HABER

Batman’da kadın mitingi ve Newroz’a soruşturma

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...