09 Nisan 2012 11:42

Bir kez daha Buika

İSPANYOL aşk şarkılarının tutkulu sesi Buika en iyi şarkılarını biraraya getirdiği “En mi piel” albümünün dünya turnesi kapsamında 13 Nisan İstanbul ve 14 Nisan Ankara konserleri ile baharı müjdeleyecek.“Şarkıları bizi kendi aşk hikayelerimizle yüz yüze bırakıyor...Ve öyle bir yere bırakıyor ki, en çok hay

Bir kez daha Buika
Paylaş

İSPANYOL aşk şarkılarının tutkulu sesi Buika en iyi şarkılarını biraraya getirdiği “En mi piel” albümünün dünya turnesi kapsamında 13 Nisan İstanbul ve 14 Nisan Ankara konserleri ile baharı müjdeleyecek.
“Şarkıları bizi kendi aşk hikayelerimizle yüz yüze bırakıyor...Ve öyle bir yere bırakıyor ki, en çok hayal kırıklıklarımız göze çarpıyor. Dahası, onu şarkı söylerken dinledikten sonra herhangi biri aynı hataları yapmaya kesin kararlı olabiliyor çünkü tutku içinde herhangi bir kural, sağduyu,tedbir ya da pişmanlığa yer yok...” Ünlü yönetmen Pedro Almodovar Buika’dan bu sözlerle bahsediyor.
Flamenko ile cazı bir araya getiren, flamenkoyu farklı boyutlara taşıyarak dünya müziğine yepyeni bir tarz kazandıran Buika 13 Nisan’da İstanbul’da İş Sanat'ta ve 14 Nisan’da Ankara’da Sevda-Cenap And Müzik Vakfı tarafından düzenlenen 29. Uluslararası Ankara Müzik Festivali kapsamında M.E.B Şura Salonu’nda vereceği iki konserle Türkiye’deki hayranlarıyla buluşuyor.
Geleneksel copla şarkılarını flamenko, caz ve rumba ritimleri ile birleştiren Buika, sadece flamenko ve caz şarkıları ile değil, Seal ve Nelly Furtado gibi dünyaca ünlü pop yıldızları ile yaptığı düetlerle de dünya listelerine girerken, bir yandan da kariyerinin en güzel şarkılarını Almodovar’ın filmindeki nefis şarkılarıyla beraber en iyiler albümü ‘En Mi Piel’ ile Türkiye'de. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Rusya’da efsanenin (din) dönüşü

SONRAKİ HABER

Füsun Demirel: Türkiye’de politik sinema yok!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...