09 Nisan 2012 11:10

Kaçırılan askerlerin görüntüleri yayınlandı

PKK’nin kaçırdığı üçü asker bir polis ve kaymakam adayının yeni görüntüleri yayınlandı. İnternet siteleri tarafından yayınlanan görüntülerde kameraya konuşan rehineler durumlarının iyi olduğunu ifade etti.Yaklaşık yedi aydır PKK’nin elinde olan Kaymakam adayı Kenan Erenoğlu, Astsubay Abdullah Sörf&cc

Kaçırılan askerlerin görüntüleri yayınlandı
Paylaş

PKK’nin kaçırdığı üçü asker bir polis ve kaymakam adayının yeni görüntüleri yayınlandı. İnternet siteleri tarafından yayınlanan görüntülerde kameraya konuşan rehineler durumlarının iyi olduğunu ifade etti.

Yaklaşık yedi aydır PKK’nin elinde olan Kaymakam adayı Kenan Erenoğlu, Astsubay Abdullah Sörfçeler, Polis Memuru Nadir Özgen, Uzman Çavuş Kemal Ekinci ve Uzman Çavuş Zihni Koç’un görüntüleri internet siteleri tarafından yayınlandı. Rehineler ailelerine seslenerek sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti. Astsubay Abdullah Söpçeler ve Uzman Çavuş Zihni Koç, 9 Temmuz 2011’de Diyarbakır’ın Lice ilçesinde, Kaymakam adayı Kenan Erenoğlu aynı yıl 12 Ağustosta Muş-Kulp karayolu üzerinde yapılan kimlik kontrolü sırasında, Uzman Çavuş Kemal Ekinci 1 Ekimde Şırnak merkezde, polis memuru Nadir Özgen ise 10 Eylülde Van’ın Çatak ilçesinde PKK tarafından kaçırılmıştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

GÖÇ-DER Batman Şubesi kapatıldı

SONRAKİ HABER

Hümanizma

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...