‘Rüzgarın Hatıraları’ galasını Maltepe’de yapıyor
“Rüzgarın Hatıraları” filmi 11 Aralık Cuma günü vizyona girecek. Filmin galası aynı gün Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. “Sonbahar” isimli ilk uzun metrajlı filmiyle pek çok festivalden ödülle dönen, 52. Uluslararası
Antalya Film Festivali’nde 3 dalda, “En İyi Görüntü Yönetmeni”, “En İyi Müzik” ve Uluslararası Yarışma Kategorisinde “İzleyici Ödülünü” kazanan yönetmen Özcan Alper’in, üçüncü uzun metrajlı filmi “Rüzgarın Hatıraları, Maltepe’de yapılacak galayla seyirciyle buluşacak.
Başrollerinde Onur Saylak, Sofya Khandamirova, Mustafa Uğurlu, Ebru Özkan, Murat Daltaban, Menderes Samancılar ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı filmin galası Çekimleri İstanbul, Artvin ve Batum’da gerçekleştirilen film, çevirmen ve ressam Aram’ın İkinci Dünya Savaşı döneminde, siyasi nedenlerle hayatını kurtarmak için İstanbul’dan kaçışını konu alıyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)
Evrensel'i Takip Et