06 Nisan 2012 09:49

Okmeydanı’nda polis halka saldırdı

İstanbul Okmeydanı’nda dün akşam bir eylem sonrası polislerin zırhlı araçlarla sokaklara girerek yurttaşlara müdahale ettiği belirtildi.İstanbul’un Şişli İlçesi’ne bağlı Okmeydanı’nda Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Mithat Paşa Caddesi’nde, dün saat 22.00 sıralarında bir grup ile polis arasında çatışma &c

Okmeydanı’nda polis halka saldırdı
Paylaş

İstanbul Okmeydanı’nda dün akşam bir eylem sonrası polislerin zırhlı araçlarla sokaklara girerek yurttaşlara müdahale ettiği belirtildi.

İstanbul’un Şişli İlçesi’ne bağlı Okmeydanı’nda Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Mithat Paşa Caddesi’nde, dün saat 22.00 sıralarında bir grup ile polis arasında çatışma çıktı. Çatışmanın ardından çok sayıda gözaltı olduğu öğrenildi. Çatışmanın ardından polisin zırhlı araçlarla Okmeydanı sokaklarına girdiği ve yurttaşların polis şiddetine maruz kaldığı öğrenildi.

ÖDP Genel Başkan Yardımcısı Önder İşleyen tarafından yapılan açıklamada, polislerin içinde eylemciler olduğu iddiasıyla bir konfeksiyon atölyesinin camlarını kırarak biber gazı attığı ve çalışanlara saldırdığı belirtildi. Gözaltına alınanların saatlerce avukatlarıyla görüştürülmediğinin belirtildiği açıklamada, sabaha karşı Vatan Caddesi üzerindeki İstanbul Emniyetine götürüldükleri kaydedildi. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Tuaregler bağımsızlık ilan etti

SONRAKİ HABER

CHP’ye rekor ceza

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...