05 Nisan 2012 04:19

Gaziantepsporlu yöneticiler tutuklandı

Gaziantepspor'a yönelik yürütülen mali soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen ve aralarında Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl ile Asbaşkan Mehmet Kızıl'ın da yer aldığı 15 kişi tutuklandı.Gaziantepspor'un yönetici ve kulüp çalışanlarına yönelik hafta başında gerçekleştirilen operasyon kapsamında, Emniy

Gaziantepsporlu yöneticiler tutuklandı
Paylaş

Gaziantepspor'a yönelik yürütülen mali soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen ve aralarında Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl ile Asbaşkan Mehmet Kızıl'ın da yer aldığı 15 kişi tutuklandı.

Gaziantepspor'un yönetici ve kulüp çalışanlarına yönelik hafta başında gerçekleştirilen operasyon kapsamında, Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan 21 kişi serbest bırakılmıştı. Dün öğle saatlerinde de 22 zanlı, ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar, tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Aralarında Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl ve Asbaşkan Mehmet Kızıl'ın da yer aldığı 15 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 7 kişi de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (GAZİANTEP)

ÖNCEKİ HABER

Karlıova Belediye Başkanı Çelik tutuklandı

SONRAKİ HABER

Gerçek bir yargılamayla tarihe geçebilirsiniz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...