19 Ekim 2015 18:36

AKP Milletvekili: Vatandaş 7 Haziran'da ayağına sıktı, 1 Kasım'da da sıkarsa frenlerimiz tutmaz

AKP Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, 1 Kasım'da AKP'nin tek başına iktidara geleceğini iddia ederek, 'Vatandaş 7 Haziran seçimlerinde ayağına sıktı ama inşallah bu seçimde bunu tedavi edecektir. Mazallah öbür ayağına da sıkarsa Allah korusun frenlerimiz tutmaz' dedi.

Paylaş

AKP Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Karaelmas Gazeteciler Derneği ziyaretinde gazetecilere açıkmalalarda bulundu.

Vatandaşların, 7 Haziran seçimleri öncesi tutum ve davranışları ile şimdiki tutum ve davranışlarının tamamen değiştiğini savunan Özbakır, şöyle konuştu: "Güzel bir rüzgar yakaladık. İnşallah 1 Kasım'da tek başımıza iktidarız. AK Parti hükümeti tek başına iktidara geldiğinde dolar, avro, piyasalar sakinleşecek ve her şey rayına oturacaktır. Vatandaş 7 Haziran seçimlerinde ayağına sıktı ama inşallah bu seçimde bunu tedavi edecektir. Mazallah öbür ayağına da sıkarsa Allah korusun frenlerimiz tutmaz. Muhalefet partilerini gördük. Koalisyon çalışmalarındaki tutumlarını gördük. Bundan sonra hükümetin kurulmasına vatandaş karar verecek." (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Mersin İdman Yurdu, ilk galibiyetini Trabzonspor'a karşı aldı

SONRAKİ HABER

TBMM Başkanı Yılmaz, Memur Sen'lilerle buluştu: 'İstiyorlar ki Türkiye bağımsız olmasın'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...