02 Nisan 2012 05:34

Rusya'da yolcu uçağı düştü: 29 ölü

Rusya'nın Sibirya bölgesinde 39 yolcu ve dört mürettebat taşıyan yolcu uçağı düştü. Kazada 29 kişi yaşamını yitirirken, 12 kişi ise yaralı olarak kurtarıldı.Rusya'nın Itar-Tass haber ajansı, 39 yolcu ve dört mürettebat taşıyan ATR-72 tipi yolcu uçağının Sibirya'da düştüğünü duyurdu. Kaz

Rusya'da yolcu uçağı düştü: 29 ölü
Paylaş

Rusya'nın Sibirya bölgesinde 39 yolcu ve dört mürettebat taşıyan yolcu uçağı düştü. Kazada 29 kişi yaşamını yitirirken, 12 kişi ise yaralı olarak kurtarıldı.

Rusya'nın Itar-Tass haber ajansı, 39 yolcu ve dört mürettebat taşıyan ATR-72 tipi yolcu uçağının Sibirya'da düştüğünü duyurdu. Kazada en az 29 kişinin yaşamını yitirdiği belirtilirken, 12 kişinin ise yaralı kurtarıldığı kaydedildi. Sağ kurtarılan yolculardan en az beşinin durumunun kritik olduğu belirtiliyor.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı'ndan Irina Andrianova, uçağın Tyumenn kentinin 30 kilometre dışında düştüğünü, kazanın yerel saatle sabah 06.00 sularında meydana geldiğini açıkladı. Çift motorlu ATR-72 tipi yolcu uçağı, 74 yolcu kapasitesine sahip ve orta mesafeli uçuşlar için kullanılıyor. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

Metin Göktepe Ödüllerini kazananlar belli oldu

SONRAKİ HABER

AKP’li Başkan kaçakçılıktan gözaltında

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...