10 Ekim 2015 05:22

Sedat Peker'den Erdoğan'a destek mitingi: Oluk oluk kanlarını akıtacağız

Paylaş

Ak-troll Taha Ün’ün, Emine Erdoğan’ın özel kalem müdürü Selma Silkin ile evlendiği törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen suç örgütü lideri Sedat Peker, Erdoğan’ın memleketi Rize’de “Teröre hayır” mitingi yaptı. Rize Cumhuriyet Meydanı’ndaki mitinge yaklaşık 2000 kişi katıldı. 

Peker, “Biz kimseyi vurmayacağız, kimseye kurşun sıkmayacağız, kimseyi öldürümeyeceğiz ancak meşru savunma hakkımız hasıl olduğu zaman oluk oluk kan akacak. O zaman bizim kim olduğumuzu görecekler bizi tanıyacaklar. Erdoğan’ı seviyorum. Ama hemşerim olduğu için değil. Recep Tayyip Erdoğan giderse Türkiye gider. Diz çökerse Türkiye diz çöker. Onun için biz Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkıyoruz. Siz de sahip çıkın. Rize seçimlerde yüzde 65 oy verdiğiniz, daha fazlasıyla sahip çıkın” diye konuştu. Peker, 30 Ekim’de de Kocaeli’de miting düzenleyeceğini söyledi. 

Peker, “Hedef küçültmeyin kardeşlerim. PKK bu milletin hedefi olamaz. Sadece bir gün ezeceği hedefi olacaktır. Biz hiç kimseyi öldürmeyeceğiz. Devletimiz askeri polisi güçlüdür ve ayaktadır. Ne zaman ki bu kadrolar yorgun düşerse, vatandaşın kedini savunma hakkı doğarsa, meşru müdafaa hakkı doğduğu zaman; adeta dünyanın şah damarları kesilmişçesine oluk oluk hepsinin kanlarını akıtacağız. Onlara merhamet etmeyeceğiz. Onlar bizi o zaman tanıyacaklar. Yüce rabbimizden her gece onlardan alınacak intikamımız için memuriyet dileyin.” diye konuştu. (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

10 Ekim Katliamı: 103 kişi hayatını kaybetti

SONRAKİ HABER

Demirtaş: Mafyalaşmış, katilleşmiş bir devlet anlayışıyla karşı karşıyayız

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa