25 Ağustos 2015 04:17

İstanbul ve Adana'da narkotik operasyonları

İstanbul polisi, sabah saatlerinde birçok adrese eşzamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. Helikopter destekli operasyona özel harekat ekipleri de katıldı. Operasyonun ‘torbacı’ diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik olduğu öğrenildi.

Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şişli, Beyoğlu, Gaziosmanpaşa, Eyüp ve Kağıthane'de önceden belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Özel harekat ekiplerinin desteği ile adreslere giren polis, içeride arama yaptı. Operasyona polis helikopteri de havadan destek verdi. Yapılan aramalarda ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konuldu. Bazı şüpheliler ise gözaltına alındı. Operasyonun ‘torbacı’ diye tabir edilen uyuşturucu madde satıcılarına yönelik olduğu öğrenildi.

Baskın yapılan adreslerden biri de Beyoğlu Duvarcı Adem Sokak’taki bir apartman dairesi oldu. Kapı zilini çalan özel harekatçılar bina sakinlerinin kapıyı açmasıyla içeri girdi. Önceden belirlenen daireye giren polis ekipleri içeride arama yaptı. Arama sonucunda herhangi bir uyuşturucu madde elde edilmediği öğrenildi.

ADANA'DA 25 GÖZALTI

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri de uyuşturucu satıcılarına yönelik kent merkezinde 34 adrese şafak vakti eş zamanlı operasyon düzenledi. 500 polisin görev aldığı helikopter destekli operasyonda, 25 kişi gözaltına alındı.

Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezinde uşuyturucu satışı yaptığı tespit edilen şahısların evlerine sabahın erken saatlerinde 500 polis ile operasyon yapıldı. Özel Harekat, Çevik Kuvvet, Terörle Mücadele, Asayiş Şubesi'nden çok sayıda ekibin katıldığı operasyonda, Çevik Kuvvet timleri sokak girişleri ve köşe başlarını tuttu. Daha önceden belirlenen ve direniş gösterilebileceği değerlendirilen adreslere ise Özel Harekat timleri koç başlarıyla demir kapıları kırarak girdi. Özel eğitimli detektör köpeklerin de kullanıldığı aramalarda, rulolanmış çok miktarda esrar, tabanca ve pompalı av tüfeği ele geçirilirken, 25 kişi de gözaltına alındı.

Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden operasyonda gözaltına alınan 25 kişi, sorgulanmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

4 ilin valisi değişti

SONRAKİ HABER

Times: IŞİD, Palmira'nın sırlarını ele geçirmiş olabilir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...