23 Temmuz 2015 18:16

Başbakanlık'tan 'Özel Güvenlik Toplantısı' açıklaması

Paylaş

Başbakanlık’taki 'Özel Güvenlik Toplantısı'nın ardından yapılan açıklamada, “Kamu düzeni ve ulusal güvenliğimizin muhafazası için her türlü tedbirin titizlikle uygulanmaya devam edilmesi ve gereken diğer önlemlerin ivedilikle uygulamaya konulması kararlaştırılmıştır.” denildi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştirilen Özel Güvenlik Toplantısı sona erdi. Başbakanlık'tan yapılan açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Çankaya Köşkü’nde yapılan güvenlik toplantısında, son günlerde IŞİD ve PKK tarafından gerçekleştirilen saldırıların tüm boyutlarıyla değerlendirildiği ifade edildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bu bağlamda, çok sayıda sivil vatandaşımızın ölmesine ve güvenlik görevlilerimizin şehit edilmesine neden olan menfur saldırılara karşı alınan tedbirler gözden geçirilmiştir. Kamu düzeni ve ulusal güvenliğimizin muhafazası için her türlü tedbirin titizlikle uygulanmaya devam edilmesi ve gereken diğer önlemlerin ivedilikle uygulamaya konulması kararlaştırılmıştır."

Toplantıya; İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, başbakan yardımcıları Bülent Arınç, Yalçın Akdoğan, Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay, Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu, Başbakan Dışişleri Başdanışmanı Kemal Böken, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Başbakanlık Başmüşaviri Hatem Ete, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu katıldı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Batman'da yüzbaşı, kışla misafirhanesinde ölü bulundu

SONRAKİ HABER

Didim’de Suruç Katliamı protestosu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...