21 Mart 2007 00:00

Sakatlar çoğalıyor

A Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Elemeleri’nde 24 Mart Cumartesi günü Yunanistan ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Paylaş

A Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Elemeleri’nde 24 Mart Cumartesi günü Yunanistan ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenmanın ilk 15 dakikasından basına görüntü alma izni verildi. Antrenmanda önceki günkü idmanda sakatlanan Nuri ile kampa dün katılan Emre Belözoğlu ve Hakan Şükür yer almadı. Tedavisi devam eden Gökhan Zan’ın ise bir süre salonda çalıştıktan sonra sahada takımdan ayrı çalıştığı öğrenildi.
Fatih yarıda bıraktı
(A) Milli Futbol Takımı’nda Nuri Şahin’den sonra dün de Fatih Tekke’nin sakatlandığı bildirildi. (A) Milli Takım Doktoru Cengiz Dinç, yaptığı açıklamada, antrenmanda sakatlık geçiren Fatih’in idmanı yarıda bıraktığını, bu oyuncunun durumunun yapılacak kontrollerden sonra kesinlik kazanacağını söyledi.
Nuri’nin sakatlığı
Öte yandan önceki günkü idmanda sakatlanan Nuri Şahin dünkü çalışmaya katılmadı. Cengiz Dinç, Nuri’nin ağrıları olduğunu belirterek, “Nuri önceki günkü idmanda sağ ayak tendonuna darbe aldı. Şu anda ağrıları var. Ayağının üzerine basamıyor” dedi. Nuri’nin durumunun ciddi olabileceğini vurgulayan Dr. Dinç, “Nuri’nin sakatlığı çok kısa sürede geçebilecek gibi görünmüyor. 1-2 günde antrenmana çıkacak gibi değil” diye konuştu. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

İNSAN VE SPOR

SONRAKİ HABER

UZUN MESAFE

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...