21 Mart 2007 00:00

Otoyollarda iş yavaşlatılacak

Yapı-Yol Sen üyeleri, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak’ın, “özelleştirmeyi düşündüklerini” bildirdiği otoyol ve köprülerde, 12 Nisan’da iş yavaşlatacak.

Paylaş

Yapı-Yol Sen üyeleri, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak’ın, “özelleştirmeyi düşündüklerini” bildirdiği otoyol ve köprülerde, 12 Nisan’da iş yavaşlatacak. Yapı-Yol Sen Genel Başkanı Bedri Tekin yaptığı yazılı açıklamada, Bakan Özak’ın, “otoyol ve köprüleri özelleştirmeyi düşündükleri” yolundaki açıklamalarının basında yer aldığını belirtti.
“Otoyol ve köprülerin özelleştirilmesindeki amacın, elde edilen gelirin birilerine aktarılması olduğunu” belirten Tekin açıklamasında, “Bu konuda kamuoyunu aydınlatmayı sürdüreceğiz. Belki Başbakan, ‘Birileri çıkıp Danıştay’da dava açacaklar’ diyecek. Evet biz, 70 milyon vatandaşın malı olan değerlerin birilerine ikram edilmesine karşı dava açacağız’’ ifadelerine yer verdi. Tekin, özelleştirmeyle çalışanların da mağdur edileceğini belirterek işletme hakkının devrine, hem yargı yoluyla hem de eylemlerle karşılık vereceklerini, bu kapsamda 12 Nisan’da otoyol ve köprülerde iş yavaşlatacaklarını bildirdi. (Ankara/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

GERÇEK

SONRAKİ HABER

Petrol-İş’e destek ziyareti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...