25 Mart 2007 00:00

Eski Kızılay müfettişi cezaevinde

Kızılay’dan emekli müfettiş, Teftiş Kurulunda görev yaptığı dönemde, teftiş için gittiği Zonguldak’ta kaldığı otelde, küçük yaşta çocuklara ırza tasaddide bulunduğu iddiasıyla 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Paylaş

Kızılay’dan emekli müfettiş, Teftiş Kurulunda görev yaptığı dönemde, teftiş için gittiği Zonguldak’ta kaldığı otelde, küçük yaşta çocuklara ırza tasaddide bulunduğu iddiasıyla 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Emekli olduktan sonra hakkındaki ceza kesinleşen N.E, İzmir’deki bir banka şubesinden emekli maaşını çekmek isterken polis tarafından yakalandı.
Kızılay Teftiş Kurulunda müfettiş olarak görev yapan N.E’nin (55), Zonguldak Ereğli’de düzenlenen kampla ilgili teftişe gönderildiği dönemde, kaldığı oteldeki görevlinin küçük yaştaki çocuklarına ırza tasaddide bulunduğu yönündeki şikayet üzerine, hakkında dava açıldı. N.E, 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı ve ‘yakalanması’ için talimat çıkarıldı.
İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekipleri, N.E’nin İzmir’de bulunduğunu ve emekli maaşını Bornova merkezdeki Ziraat Bankası şubesinden aldığını belirledi. Banka çevresinde önlem alan polis, emekli maaşını çekmeye gelen N.E’yi gözaltına aldı. N.E, sevk edildiği mahkemede tutuklanarak, cezaevine konuldu. (İzmir/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

‘annemin yarım kalan mücadelesini tamamlıyorum’

SONRAKİ HABER

Sınırlarda radyasyon alarmı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...