10 Haziran 2007 00:00

Bolu’da trafik faciası: 7 ölü

Bolu’da yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi öldü. Kazada 1 kişi de ağır yaralandı

Paylaş

Bolu’da yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi öldü. Kazada 1 kişi de ağır yaralandı.
Gece saatlerinde D-100 kara yolunda Ankara’dan İstanbul yönüne gitmekte olan Tekin Karlı yönetimindeki 34 LAY 25 plakalı yolcu otobüsü, Filiz Makarna mevkindeki kavşakta, 14 DZ 292 plakalı otomobille çarpıştı. Yolcu otobüsü otomobili metrelerce sürükledikten sonra durabildi. Kazada, otomobilde bulunan 7 kişi olay yerinde öldü, 1 kişi de ağır yaralandı. Yaralı, Bolu Köroğlu Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Otomobil içinde sıkışan cesetleri, Bolu Belediyesine ait kaza kırım ekipleri hurda haline gelen aracı parçalayarak çıkarttı.
Otobüs yolcuları, otomobilin bir anda otobüsün önüne geçtiğini belirterek, “Otobüs, otomobile çarptı ve otomobil sürüklenmeye başladı. Otobüsün otomobile çarpmasıyla birlikte, otobüs sağa sola gitmeye başladı. Biz otobüsün devrilmesinden çok korktuk. Otobüs daha sonra, güçlükle durdu. Devrilmiş olsaydı büyük bir facia yaşanacaktı” diye konuştular. (Bolu/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Kaçak ilaç operasyonu

SONRAKİ HABER

Çocukları ve hasta eşi için iş istiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...