21 Mart 2008 00:00

Hidroelektrik Santralinde patlama: 4 işçi öldü

Kahramanmaraş’ın Andırın İlçesi’nde özel bir şirkete ait hidroelektrik santralinde meydana gelen patlamada 4 işçi hayatını kaybetti.

Paylaş

Kahramanmaraş’ın Andırın İlçesi’nde özel bir şirkete ait hidroelektrik santralinde meydana gelen patlamada 4 işçi hayatını kaybetti. Andırın İlçesi Değirmenüstü HES Barajı inşaatında dün sabah saatlerinde meydana gelen patlamanın aşırı tazyik nedeniyle boru başındaki vanada meydana geldiği ifade edildi. 4 işçinin boşalan suyun altında kalarak boğulduğu patlamada 5 işçi de yaralandı.
Patlamada hayatını kaybedenlerin Haşim Günay (27), Mustafa Girik (44) ve Yücel Bay (26) olduğu belirlendi. Ölen 4. kişinin ise Osman Temizel olduğu sanılıyor.
Kazada yaralanan Muammer Memiktaş’ın Kahramanmaraş, Yılmaz Yıldız’ın ise Andırın Devlet Hastanesine kaldırıldığı bildirildi. Bu arada, Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, İl Jandarma Komutanı Ernail Keleş ve Andırın Kaymakamı Kürşad Özdemir bölgede incelemelerde bulundu. Tanılır, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayda ölen 4 kişiden 3’ünün kimliklerinin belirlendiğini, hastanede tedavi altına alınan 2 kişinin ise sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi.(Kahramanmaraş/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Öğrencileri jandarma saldırısı

SONRAKİ HABER

‘Dink cinayetini biliyorduk’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...